SLIJPMACHINES

slijpmachine DS 8150T

Slijpen, Borstelen, Polijsten en Schuren

Voor het scherp maken van diverse verspanende gereedschappen zoals beitels, verfkrabbers, boren etc., maar ook het verkrijgen van vereiste oppervlakte ruwheden en glansgraden bij diverse Ferro en non Ferro, glas, diamanten, kunststoffen, edelmetalen, gietmetalen, composiet materialen maar ook gerede producten zoals hoogglans behuizingen, horloges, sieraden, golf sticks etc. biedt Creusen verschillende oplossingen. Applicaties zoals slijpen, borstelen, polijsten en schuren en de onderliggende mogelijkheden en combinaties zijn uitdagingen voor de vakspecialisten.

De juiste machine met de juiste applicatie/ toebehoren om uw klus te klaren!

Afhankelijk van uw toepassingsgebied, wensen – eisen en gebruikers intensiteit heeft Creusen de juiste oplossing.

Bent u particulier of vakman dan is de Power Line 7000 (230VAC-50Hz) de juiste keuze. Wordt de machine in een werkplaats of productie omgeving regelmatig en langdurig in gebruik genomen dan is de Professional Line 8000 (230VAC of 400VAC-50Hz) met ingebouwde thermische beveiliging tegen overbelasting een betere keuze.

De Industrial Line 9000 (400VAC-50Hz) omvat de zwaardere machines voor een heavy duty en langdurige toepassing bij continue processen in de industrie.

Andere aansluitspanningen zoals 110 – 525 VAC-50Hz is op aanvraag.

Alle productlijnen kunnen voorzien worden van diverse toebehoren zoals kolommen, gereedschap plateaus, hand dressers slijpstenen, kammen polijstschijven, klant specifieke wensen en diverse elektronische mogelijkheden.

Om te voldoen aan de recente veiligheid normen worden de Professional Line 8000 en Industrial Line 9000 standaard voorzien van een noodstop met gekoppelde remmodule.

Dit is een optie op de Power Line 7000

Power  Line 7000

De producten uit de productlijn 7000 zijn robuuste, betrouwbare machines voorzien van een krachtige 230 VAC – 50 Hz. motor. Een machine die van generatie naar generatie overgaat!

Uitermate geschikt voor de professionele vakman en zeer zeker voor de particuliere eindgebruiker. Een combi machine welke u naar behoefte kunt samenstellen voor de applicaties slijpen, borstelen en polijsten.

Applicatie diameter standaard: Rd. 150 mm. met as diameter Rd. 15 mm.

Rd. 200 mm. is op aanvraag.

Professional Line 8000

De producten uit de productlijn 8000 zijn robuuste, betrouwbare machines voorzien van een krachtige 230 VAC of 400VAC – 50 Hz. motor. Een machine speciaal gericht op de veeleisende (semi) professionele gebruiker die de kracht van de motor in combinatie met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden wilt gebruiken. Goed gereedschap is het halve werk!

Uitermate geschikt voor de professionele vakman, onderwijs instellingen, werkplaatsen en zeer zeker voor de particuliere eindgebruiker. Een combi machine welke u naar behoefte kunt samenstellen voor de applicaties slijpen, borstelen, polijsten en schuren.

Applicatie diameter standaard: Rd. 200 mm. met as diameter Rd. 15 mm.

Rd. 150 mm. is op aanvraag.

 

Industrial Line 9000

De producten uit de productlijn 9000 zijn constructief zeer zwaar, degelijk en over gedimensioneerd ontworpen machines voorzien van een meerdere krachtige motoren, instap-overgang versie 230 VAC-50Hz en verder standaard 400VAC – 50 Hz. Een machine speciaal gericht op de veeleisende professionele, heavy duty gebruiker die de kracht van de motor in combinatie met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden wilt gebruiken. Hoge inschakelduur, betrouwbaar en veilig.

Meerdere uitvoering keuzes zijn met toebehoren mogelijk

Een beest van een machine!

Uitermate geschikt voor de professionele vakman, onderwijs instellingen, werkplaatsen en zeer zeker de industrie. Een combi machine welke u naar behoefte kunt samenstellen voor de applicaties slijpen, borstelen, polijsten en schuren.

Applicatie diameter standaard:              

Rd. 200 mm. met as diameter Rd. 20 mm.

Rd. 250 mm. met as diameter Rd. 20 mm.

Rd. 300 mm. met as diameter Rd. 25 mm.