Innovation in green technologie

Made in Europe

Combi Machines - Grinding, Polishing, Sanding and Brushing

E-Mobility - Outboard, inboard en POD motors

Slijpen, Borstelen, Polijsten en Schuren

Voor het slijpen van diverse bewerkingsgereedschappen zoals beitels, verfkrabbers, boren, etc., maar ook voor het verkrijgen van de gewenste oppervlakteruwheid en glansniveaus voor diverse ferro- en non-ferrometalen, glas, diamanten, kunststoffen, edele metalen, gietmetalen, composiet materialen, maar ook afgewerkte producten. zoals hoogglans behuizingen, horloges, sieraden, golfsticks etc. Creusen biedt diverse oplossingen. Toepassingen als slijpen, borstelen, polijsten en schuren en de onderliggende mogelijkheden en combinaties zijn uitdagingen voor de specialisten.

De juiste machine met de juiste toepassing / accessoires om uw klus te klaren!

Afhankelijk van uw toepassingsgebied, wensen, eisen en gebruikersintensiteit heeft Creusen de juiste oplossing.

Als particulier of professional is de Power Line 7000 (230VAC-50Hz) de juiste keuze. Wordt de machine regelmatig en langdurig in een werkplaats of productieomgeving gebruikt, dan is de Professional Line 8000 (230VAC of 400VAC-50Hz) met ingebouwde thermische overbelastingsbeveiliging een betere keuze.

De Industrial Line 9000 (400VAC-50Hz) omvat de zwaardere machines voor zware en langdurige toepassing in continue processen in de industrie.

Andere aansluitspanningen zoals 110 – 525 VAC-50Hz zijn op aanvraag leverbaar.

Alle productlijnen kunnen worden voorzien van diverse accessoires zoals kolommen, gereedschapstrays, handdressers, slijpstenen, kammen, polijstschijven, klantspecifieke wensen en diverse elektronische opties.

Om te voldoen aan recente veiligheidsnormen zijn de Professional Line 8000 en Industrial Line 9000 standaard uitgerust met een noodstop met gekoppelde remmodule.

Dit is een optie op de Power Line 7000

Power line 7000

De producten uit de productlijn 7000 zijn robuuste, betrouwbare machines met een krachtige 230 VAC – 50 Hz. motor. Een machine die van generatie op generatie overgaat!

Uitermate geschikt voor de professionele vakman en zeker voor de particuliere eindgebruiker. Een combimachine die u naar eigen wens kunt samenstellen voor slijp-, borstel- en polijsttoepassingen.

Toepassingsdiameter standaard: Rd. 150mm. met asdiameter Rd. 15mm.

rd. 200mm. is op aanvraag.

Professional line 8000

De producten uit de productlijn 8000 zijn robuuste, betrouwbare machines met een krachtige 230 VAC of 400VAC – 50 Hz. motor. Een machine speciaal gericht op de veeleisende (semi)professionele gebruiker die het vermogen van de motor wil benutten in combinatie met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Goed gereedschap is het halve werk!

Uitermate geschikt voor de professionele vakman, onderwijsinstellingen, werkplaatsen en zeker voor de particuliere eindgebruiker. Een combimachine die je naar eigen wens kunt samenstellen voor slijp-, borstel-, polijst- en schuurtoepassingen.

Toepassingsdiameter standaard: Rd. 200mm. met asdiameter Rd. 15mm.

rd. 150mm. is op aanvraag.

Industrial line 9000

De producten uit de productlijn 9000 zijn constructief zeer zware, degelijke en overgedimensioneerde machines met meerdere krachtige motoren, instap overgangsversie 230VAC-50Hz en verder standaard 400VAC – 50Hz. Een machine speciaal gericht op de veeleisende professionele, heavy duty gebruiker die het vermogen van de motor wil benutten in combinatie met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Hoge inschakelduur, betrouwbaar en veilig.

Meerdere ontwerpkeuzes zijn mogelijk met accessoires

Een beest van een machine!

Uitermate geschikt voor de vakman, onderwijsinstellingen, werkplaatsen en zeker de industrie. Een combimachine die je naar eigen wens kunt samenstellen voor slijp-, borstel-, polijst- en schuurtoepassingen.

Toepassingsdiameter standaard:

rd. 200mm. met asdiameter Rd. 20mm.

rd. 250mm. met asdiameter Rd. 20mm.

rd. 300mm. met asdiameter Rd. 25mm.