Innovation in green technologie

Made in Europe

Combi Machines - Grinding, Polishing, Sanding and Brushing

E-Mobility - Outboard, inboard en POD motors

BLIJVEN INNOVEREN VOOR EEN SCHONER MILIEU

Duurzaamheid is voor Creusen geen modewoord. Al meer dan 70 jaar bouwen wij aan duurzame elektromotoren. In 1971 maakten we zelfs al onze eerste elektrisch aangedreven bestelwagen. Daarbij zijn we ook actief op de maritieme markt. De elektrische motoren van Creusen maken die droom van uw klanten werkelijkheid. Wij werken aan een puur Nederlandse innovatie: elektrische techniek die uw boten écht stil door het water laat glijden. Met onze kennis bouwen we samen met u aan een schone, veilige en duurzame wereld.

 Dagelijks denken onze ingenieurs na over nieuwe mogelijke innovaties en toepassingen van mechatronica. Steeds weer zoeken we manieren om een motor te ontwikkelen die nog effectiever, zuiniger en stiller is. Duurzaam en met een zo hoog mogelijk rendement. Daarmee zetten we ons in voor hoge kwaliteit en een beter milieu. Voor u en met u.

E-Mobility

  • Het prachtige Giethoorn, Venetië-in-Nederland, biedt tochten aan per fluisterboot. Daar zitten onze motoren in.

  • Onder Den Bosch maakt u een boottocht door gangen en tunnels. Een gids vertelt u over de historie van de stad terwijl boven uw hoofd het winkelend publiek inkopen doet. Onze motoren maken het mogelijk.

  • In onder meer Amsterdam, Gent, Berlijn en Brugge gaan rondvaartboten de stad rond voor een tocht. Of u kunt met een sloep de stad bewonderen. Hoort u niets dan stilte? Dat zijn de motoren van Creusen Marine.