SLIJPMACHINES

Slijpen

Voor het scherp maken van beitels, boren en andere verspanende gereedschappen, maar ook het verkrijgen van vereiste oppervlakte ruwheden bij diverse materialen biedt Creusen verschillende oplossingen op het gebied van de juiste machines als de juiste toebehoren om uw klus te klaren! Afhankelijk van uw toepassingsgebied en gebruikersintensiteit heeft Creusen de juiste oplossing. Bent u vakman zoals schilder dan is de 7000 machine geknipt voor u. Heeft uw slijpmachine regelmatig langer in gebruik en staat de machine in een werkplaats dan is de 8000 machine met thermische beveiliging uw beste keus. Kies uit het brede pallet aan hoogwaardige slijpstenen met de juiste korrel en onderhoudt deze met de handige Creusen hand dressers om ze in ´shape´ en balans te houden. Maak het uw makkelijk en kijk eens naar de handige toebehoren die te verkrijgen zijn voor onze slijpmachines.

Slijpmachines 7000 serie

De 7000 serie is zeer krachtig en uitstekend geschikt voor de vakman, bijvoorbeeld schilder of timmerman. U kunt deze dubbele slijpmachines met vele toebehoren uitbreiden voor verschillende toepassingen – mét behoud beide slijpfuncties. Te verkrijgen met slijpstenen van 150 mm en 200 mm en aan te sluiten op uw 220-230V netstroom en is ook te verkrijgen in een 110V uitvoering.

Slijpmachines 8000 serie

De 8000 serie machinelijn is gericht op de (semi) professionele gebruiker die de kracht van de machine wilt gebruiken in combinatie met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De machines zijn geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld werkplaatsen, constructiebedrijven en op scholen. De machines zijn uitgevoerd in 150 mm slijpsteen als 200 mm slijpsteen