Creusen 2.0 B.V.

Bij Creusen 2.0 B.V. combineren we continue innovatie met degelijkheid. Onze vakmensen zijn specialisten in het ontwerpen en vervaardigen van machines ten behoeve van het (na)bewerken van verschillende materialen voor de hobbymatige gebruiker, (semi) professionele én de industriële gebruiker. Wij doen dit op een professionele wijze met waardering voor techniek, de ambacht van onze klanten en partners. Onze machines werken efficiënt en zijn duurzaam. Ons productprogramma bestaat uit slijpmachines, bandslijpmachines, combinatiemachines, polijstmachines en boormachines uitgevoerd in tafel- of kolommodel.

Nieuws! 

Het Creusen-team werkt momenteel aan de nieuwe generatie Power Line 7000 & Professional Line 8000.

Dit worden combinatie machines voor de applicaties slijpen, schuren, polijsten en borstelen.

De applicatie keuze kan klantspecifiek zijn waarbij diverse combinaties mogelijk zijn.

De doelstelling is om machines te ontwikkelen en te innoveren volgens de laatste stand qua techniek en energiezuinigheid (IE3) ten aanzien van AC-motor.

Tevens worden de machines aangepast conform de toekomstige veiligheidsrichtlijnen/wetgeving NEN3140.

Medio 2022 zal de introductie plaatsvinden. .

74 jaar innovatie in finishing

Al ruim 74 jaar werken wij met en aan machines. We waren een van de voorlopers in Nederland in de ontwikkeling en toepassing van elektromotoren in machines en apparaten. Deze lijn zetten we tegenwoordig door met totaalmachines. Onze experts passen hun kennis en ervaring steeds toe om nieuwe innovaties te zoeken en onze bestaande producten verder te verbeteren.